Telefoonnummer 0521-520300   Mobielnummer 0625464102

Mogelijkheden

Op deze pagina's vindt u informatie over activiteiten die wij onze gasten kunnen bieden. Ook vindt u informatie over de verschillende doelgroepen. Voor elk wat wils! Mocht u een wens hebben, die hier niet genoemd wordt, laat het ons weten en wij vinden vast een oplossing! Wij verzorgen uw reservering "tot in de puntjes" in samenwerking met onze verschillende partners.

Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes stonden aan de basis van het ontstaan van Snorren in de Kop. Inmiddels zijn wij al 10 jaar specialist in het organiseren van de leukste bedrijfsuitjes.

Ook in 2016 hebben wij weer tal van suggesties voor een geslaagd en bijzonder feestje. U vindt ze onder de hoofdknop Arrangementen.

Een "topper" is "Snorren All-in". Snorren, Fluistervaren en daarna onbeperkt eten en drinken bij restaurant "de Opschepper" voor één vaste prijs. Met een budget net onder de 60,00 Euro p.p. bieden wij een hele (mid)dag en avond prima vermaak voor iedereen.

Een zeer speciaal aanbevolen teambuilding arrangement is de "Snorfiets Foto Safari". In grote lijnen: In teamverband: Snorfietsen, Puzzelen (rebussen oplossen), Uitbeelden & Fotograferen, Fluistervaren en evt. daarna eten. Wij verstrekken u graag gedetailleerde informatie over dit bijzondere arrangement !