Telefoonnummer 0521-520300   Mobielnummer 0625464102

Mogelijkheden

Op deze pagina's vindt u informatie over activiteiten die wij onze gasten kunnen bieden. Ook vindt u informatie over de verschillende doelgroepen. Voor elk wat wils! Mocht u een wens hebben, die hier niet genoemd wordt, laat het ons weten en wij vinden vast een oplossing! Wij verzorgen uw reservering "tot in de puntjes" in samenwerking met onze verschillende partners.

Individuele verhuur

Individueel op pad met de elektrische Snorfiets of met de elektrische trapondersteunende fiets.

Wanneer u een Snorfiets of elektrische fiets met trapondersteuning reserveert, kunt u kiezen voor een van onze arrangementen (zie elders op onze website) of voor een eigen invulling van de dag. In het laatste geval hebt u keuze uit diverse routekaarten met bijbehorende routebeschrijving. Deze routes zijn afgestemd op de actieradius van de Snorfietsen. De beschikbare routes worden uitgebreid beschreven op de vorige pagina: Snorroutes.

Voor onze fietsen met elektrische trapondersteuning hebben wij ook zgn. Knooppunten Routekaarten beschikbaar. Hiermee kunt u uw eigen (langere) route uitstippelen.

Tijdens uw fiets- snorroute zijn wij altijd stand-by voor eventuele (technische assistentie) !

 

Elektrische Snorfiets € 27,50 per dag: actieradius 40 - 50 km (afhankelijk van gebruik en omstandigheden).

Elektrische fiets met trapondersteuning € 20,00 per dag: nieuwste generatie elektrische fiets: 7 versnellingen; 6 standen ondersteuning en een actieradius van 60 - 70 km (afhankelijk van gebruik en omstandigheden).

N.B. Voor kinderen hebben wij kleine elektrische fietsjes, aanhangfietsjes en kinderzitjes (zie de pagina "Wie Wat Hoe: familie-uitjes").