Telefoonnummer 0521-520300   Mobielnummer 0625464102

Mogelijkheden

Op deze pagina's vindt u informatie over activiteiten die wij onze gasten kunnen bieden. Ook vindt u informatie over de verschillende doelgroepen. Voor elk wat wils! Mocht u een wens hebben, die hier niet genoemd wordt, laat het ons weten en wij vinden vast een oplossing! Wij verzorgen uw reservering "tot in de puntjes" in samenwerking met onze verschillende partners.

Meerdaagse verhuur

Logeert u enkele dagen in een Hotel of Bed & Breakfast in de buurt van Steenwijk, dan maken wij u graag een speciale aanbieding om voor enkele dagen een elektrische fiets te huren.

U krijgt dan een instructiekaart en oplader mee en vertrekt vervolgens met de elektrische fiets naar uw Hotel of Bed & Breakfast.

Wij zorgen er voor, dat uw bagage naar uw verblijfsaccommodatie gebracht wordt. Op het afgesproken tijdstip halen wij de bagage weer op, zodat u op uw gemak weer terug kunt rijden naar het NS station.

Tijdens de periode, dat u gebruik maakt van onze elektrische fiets(en) kunt u in geval van problemen onderweg altijd contact met ons opnemen. Wij zijn altijd stand-by voor eventuele (technische) ondersteuning.