Telefoonnummer 0521-520300   Mobielnummer 0625464102

Mogelijkheden

Op deze pagina's vindt u informatie over activiteiten die wij onze gasten kunnen bieden. Ook vindt u informatie over de verschillende doelgroepen. Voor elk wat wils! Mocht u een wens hebben, die hier niet genoemd wordt, laat het ons weten en wij vinden vast een oplossing! Wij verzorgen uw reservering "tot in de puntjes" in samenwerking met onze verschillende partners.

Op locatie

In principe verhuren wij onze elektrische fietsen vanaf het NS station in Steenwijk. Maar, in sommige gevallen is het voor de gasten handiger om met de fietsen te starten vanaf een andere locatie.

Wij brengen de Snorfietsen regelmatig op locatie, bijvoorbeeld:

Een gecombineerd dagarrangement bij één van onze partnerbedrijven met diverse activiteiten vanaf die locatie, inclusief Snorfietsen.

Op een vergaderlocatie waar de deelnemers als verrassend leuke onderbreking van het dagprogramma 1 of 2 uurtjes gaan Snorfietsen.

Sommige verblijfsaccommodaties in de regio huren bij ons voor een of meer dagen fietsen met elektrische trapondersteuning voor hun gasten.In overleg zorgen wij ook bij verhuur vanaf locatie voor aangepaste routekaarten met routebeschrijving en zijn wij altijd stand-by voor eventuele (technische) assistentie.

De meerprijs voor het transport van Snorfietsen of fietsen met elektrische trapondersteuning is afhankelijk van aantal en afstand. Wij maken u hiervoor graag een offerte.